dijous, 24 d’octubre del 2013

Victòria del femení del Platges a Lleida




publicat per
21 octubre de 2013

El conjunt mataroní s’imposa 52 a 55 i aconsegueix el segon triomf de la temporada

Fins a cinc partits ha hagut d'esperar Adrià Castejón per poder aconseguir la primera victòria des de que es va fer càrrec de la banqueta del femení del Platges. Després de perdre els darrers quatre partits de lliga, el conjunt mataroní es va retrobar amb la victòria guanyant 52 a 55 al Lleida.

Les mataronines es van emportar la segona victòria de la temporada del Pavelló Barris Nord de Lleida després de fer un partit molt seriós. Gràcies a aquest triomf les grogues abadonen la cua de la classificació. Ara aquest diumenge el Platges tindrà una gran oportunitat per encadenar una nova victòria si guanya a casa al Terrassa, cuer de la categoria amb només una victòria.

Ple de victòries del Sènior B masculí
Qui també va guanyar aquesta setmana va ser el sènior B masculí del Platges de Mataró, els grocs van guanyar 74 a 39 al Bàsquet Tres Viles i després de sis jornades de lliga continuen invictes. Els mataronins són líders del Grup 1 de Tercera Catalana. Fins ara, només el CB Cabrils que ha guanyat també tots els seus partits és l'únic equip que aguanta el ritme del conjunt groc.