dimecres, 30 d’octubre del 2013

El femení del Platges de Mataró pateix però torna a guanyar

28 octubre de 2013
fotos R.Gallofré

Victòria per 80-78 després d'una pròrroga que permet respirar a les d'Adrià Castejón

L'equip perdia de 20 punts als cinc minuts del tercer període

El femení del Platges de Mataró tenia una empresa complicada en el matx de diumenge davant el JE de Terrassa. Després de guanyar a Lleida, les d'Adrià Castejón necessitaven confirmar que allò no havia estat flor d'estiu i endur-se el triomf al Josep Mora. El matx va precisar d'una pròrroga que es va decidir per detalls, però finalment les mataronines es van emportar el triomf per un ajustat 80-78 que permet començar a mirar cap amunt en aquesta primera fase de grups.

L'enfronatment no es va posar gens de cara, ja que les egarenques van començar molt fortes i un primer parcial de 0-6 els hi permetia escapar-se en el marcador: 2-10. Les mataronines intentaven reaccionar, però acabarien el primer parcial perdent de vuit punts. En penetracions i tirs de mitja distància les visitants estaven sent molt sòlides i el Mataró es veia superat, d'aquí que s'anés perdent de 18 punts al descans (28-46).

Quan semblava tot sentenciat en la represa, amb un Platges de Mataró vint punts per sota del seu rival als cinc minuts del tercer quart (32-52), va arribar una tímida reacció de les unionistes, que van aconseguir reduir les diferències a només set punts en acabar el període. Un parcial de 10-0 va tenir-hi molt a veure. L'equip va creure's que tenia opcions de remuntar i van donar-ho tot fins a posar-se 55-58 primer i 62-60 a poc per acabar. El Terrassa va aconseguir forçar la pròrroga a 64 punts, on  els dos equips van tenir opcions de victòria: primer les visitants amb quatre punts per sobre a dos minuts per acabar, i després les de Castejón que capgirarien la situació, es posarien cinc punts per sobre i aconseguirien emportar-se la victòria final 80-78.