dijous, 31 d’octubre del 2013

Valldoreix programa cinc obres a la XX Mostra de Teatre





publicat per
M. Sagalés

La mostra, que se celebra des de l'any 1993, té la voluntat d'apropar la cultura a tothom i que aquesta estigui a l'abast de totes les persones
Valldoreix celebrarà la XXena Mostra de Teatre amb el muntatge de cinc obres. Impulsat pel Grup de Teatre l’Espiral, les representacions, que s'estendran del diumenge 20 d'octubre al diumenge, 17 de novembre, pretenen donar a conèixer al públic "tot el ventall de teatre amateur que es fa a Catalunya", tal com ha explicat la directora del Grup de Teatre l’Espiral, Trini Escrihuela.

La mostra, que se celebra des de l'any 1993, té la voluntat d'apropar la cultura a tothom i que aquesta estigui a l'abast de totes les persones. Per aquest motiu cada representació tindrà un cost de sis euros i de quatre per als estudiants i jubilats. En aquest sentit Escrihuela ha argumentat que la iniciativa "es molt enriquidora i es molt ben valorada pel públic que ve, ja que sap que les companyies tenen un bon nivell".

La directora s'ha mostrat satisfeta que la mostra compleixi dues dècades, ja que "no hi ha masses mostres que durin vint anys". A l'acte de presentació de la mostra s'hi ha sumat el vocal de Cultura de l’EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló. Les cinc  obres de teatre es fan íntegrament al Casal de Cultura a les 19.00 hores

Programa de la XXena Mostra de Teatre de Valldoreix:

Espriu, una engruna d'autèntica llum
Petits fragments de textos d'Espriu amb música de Raimon i Igor Stravinsky
Grup de Teatre l’Espiral
Diumenge, 20 d'octubre

25 de gener
Companyia Punt i seguit
Diumenge, 27 d'octubre

Dues dones que ballen
Obra de Josep Maria Benet i Jornet, representada en homenatge a Anna Lizaran
Diumenge, 3 de novembre

Sis misteris
Obra de Dario Fo que representarà la companyia Mel i sucre
Diumenge, 10 de novembre

Taula rodona
Obra inacabada de Pere Calders que representarà el Grup de Teatre l’Espiral
Diumenge, 17 de novembre

A més, el dia abans, el dissabte, 16 de novembre, i a les 21.30 hores es farà un assaig general obert a tothom de Taula rodona. A l'assaig hi assistirà el Regidor de Cultura, Xavier Escura i també l'escriptor i autor de l'obra.