dimarts, 29 d’octubre del 2013

Nova derrota del Platges de Mataró a casa

publicat  per
28 octubre de 2013

El conjunt mataroní va perdre 69 a 71 davant l’Artés un partit que es va decidir per petits detalls

El Platges de Mataró va perdre a casa 69 a 71 davant el CB Artés, un dels equips de la part alta de la classificació que va estar més encertat que el conjunt mataroní en els darrers instants de partit. Després de quatre partits a casa, els mataronins només han estat capaços de sumar una victòria, un fet poc habitual del conjunt groc que sempre s’ha fet fort al Palau Josep Mora.

Aquest cop el triomf es va escapar per ben poc, el Platges va començar molt bé el matx i al final del primer quart guanyava 22 a 11. Poc va durar l’alegria, ja que en el segon quart l’Artés, amb un parcial de 13 a 26, va donar la volta al marcador i va marxar al descans dos punts a dalt (69-71).