dimecres, 16 d’octubre del 2013

El femení del Platges de Mataró no reacciona

14 octubre de 2013
fotos R.Gallofré

Derrota per 58-62 davant el Viladecans; les d'Adrià Castejón segueixen últimes a la classificació

El femení del Platges de Mataró no acaba de trobar el seu lloc a Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Adrià Castejón va sumar diumenge la quarta derrota de la temporada en cinc jornades. L'equip unionista va caure derrotat per 58-62 davant el Viladecans, i segueix en la última posició de la taula classificatòria amb només una victòria. Tot i ser un partit força igualat, el matx va trencar-se totalment en el tercer quart, on les mataronines només van fer nou punts i van veure com el seu rival se li escapava de manera definitiva.

Abans, però, el partit havia tingut diverses alternatives importants. Tot i el mal inici del Platges (3-9 en els primers cinc minuts), l'equip va saber recuperar-se a temps i va acabar el primer quart per davant: 10-9.  Les unionistes eren conscients que una victòria els donaria tranquil·litat, i el parti va seguir un guió molt similar en el segon període, on després de tenir un avantatge de fins a quatre punts es va acabar marxant a vestidors 28-26.

En la represa van venir la davallada de les de Castejón. Un parcial de 0-12 per les visitants seria letal, ja que els hi permetia escapar-se 35-47 i a les postres una diferència de 13 punts en acabar el tercer quart. Amb cinc minuts disputats i 12 punts de diferència, el Platges de Mataró va fer un últim intent de remuntar. un parcial de 10-0 les posava dins del partit (52-56) però la diferència de quatre punts seria ja insalvable, i el Viladecans acabaria guanyant 58-62.