dimecres, 4 de setembre del 2013

L'aventura d'Ari Pujol a la millor lliga universitària del món




Destacada amb el Platges de Mataró i amb la selecció espanyola U18 i U19, la jugadora enceta un ambiciós projecte a la Universitat de Tampa

publicat per

4 de setembre de 2013
per Salva Fernàndez
fotos R.Gallofré

Tampa es troba en la conferència més dura del campionat universitari

La Dada
8 incorporacions - ha fet la universitat per donar un salt qualitatiu

Recepció de l'Ajuntament a Pujol i Laia Flores
Peça clau al Platges de Mataró de Copa Catalunya, al combinat espanyol U19 i també al campió d’Europa U18. Ari Pujol deixa la disciplina del conjunt mataroní i es troba ja a la universitat de Tampa, on competirà a la millor lliga universitària del món, la dels Estats Units. Un somni que arrenca el mes de novembre, quan comença la primera fase fins desembre.

El seu pare, Jaume Pujol, explica que posteriorment “s’enceta la segona fase regular a dos partits per setmana” i segueix la fase regular de conferències “del 28 de dsembre fins a principis de març”. Partits entre equips de la mateixa conferència, on la de l’Ari Pujol és la més dura per la categoria de les universitats. Si se supera aquest tram comencen “les series nacionals amb 64 equips dels quals a partits a doble volta en surten els quatre finalistes de la Final Four”.

Una bogeria de partits on Pujol té molt a dir: “L’entrenador li vol donar un rol important en ser esquerrana, ràpida i poder jugar en moltes posicions”, explica el pare, i afegeix: “Tampa ha volgut donar un pas endavant amb les vuit noves incorporacions que substitueixen a les que han marxat, dos d’elles importants la temporada passada”. La mare, Marta Lluch, destaca que volen que “guanyi força però no pes, ja que perdria les seves virtuts”. Pujol va ser homenatjada dimarts per l’Ajuntament per l’or a l’europeu U18 juntament amb Laia Flores, que tampoc seguirà al Platges de Mataró aquesta temporada.

Recepció de l'Ajuntament a Pujol i Laia Flores
Dimarts, dia 3, es va fer una recepció a l'Ajuntament de Mataró per homenatjar tant a Pujol com a Laia Flores, ambdues jugadores del Platges de Mataró que no continuen a l'entitat unionista i que van ser peces clau en l'or que Espanya va aconseguir en l'Europeu U18. Pujol no va poder assistir-hi perquè es troba ja als Estats Units.c