dissabte, 14 de setembre del 2013

Arrenca la Copa Catalunya de Bàsquet




publicat per
www.totmataro.cat
13 de setembre de 2013

El Platges de Mataró rep diumenge a l'Arenys mentre que el Boet Mataró juga a Salt

Aquest cap de setmana arrenca la Copa Catalunya Masculina amb la participació de dos equips mataronins, el Platges de Mataró i l’AE Boet Mataró. Els grocs debutaran a casa diumenge a les 18:30 hores rebent la visita de l’Arenys, mentre que el Boet Mataró juga diumenge a les 18 hores a la pista del Salt.

El Platges de Mataró comença la lliga a casa davant l’Arenys Bàsquet, un equip que com els mataronins no fa gaires temporades estava jugant a Lliga EBA. La temporada passada els visitants van acabar situats a la part alta de la classificació, mentre que el Platges es va salvar in extremis. Tot i això, l’equip dirigit aquesta temporada per Jordi Ventura espera amb ganes l’estrena a casa en partit oficial per sumar la primera victòria de la temporada.

Més complicat sembla que ho tindrà l’AE Boet Mataró, els mataronins debuten a la pista del Salt, un equip que la temporada passada va jugar les fases d’ascens i no va perdre cap partit a casa. Després de l’ascens els taronges esperen donar una molt bona imatge en el primer partit de lliga i perquè no donar la sorpresa.

AE Boet

Jornada 1
Salt - BOET MATARÓ
Argentona - Prat
Artes - Sant Andreu
Sant Fruitós - Sant Adrià
Vic - Sant Narcís
El Masnou - Mollet
PLATGES - ARENYS
Terrassa - Minguella

El femení del Platges debuta a casa
Aquest cap de setmana també arrenca la Copa Catalunya Femenina on hi jugarà un any més el femení del Platges de Mataró. El renovat equip de Cesar Aneas comença la lliga diumenge a les 16:30 hores rebent la visita del Valls.

Jornada 1
SESE - Cornellà
Viladecans - Lleida
PLATGES - Valls
Arenys - Reus
Terrassa - Lima Horta