dimarts, 3 de setembre del 2013

Renovació total al Platges de Mataró femení




El primer equip conforma una plantilla totalment diferent després de diversos canvis sonats; el Sant Josep competirà com a júnior mataroní aquesta temporada
               
Publicat per
3 de setembre de 2013
per Salva Fernàndez
fotos G. Romero            

Dues jugadores de Lliga Femenina 1 lideraran un any de transició

El Sant Josep serà el júnior femení
Un dels canvis importants d’aquesta temporada és que el júnior femení del Platges de Mataró no jugarà a la capital del Maresme. Una vinculació entre els unionistes i el Sant Josep de Badalona permetrà als badalonins competir en la plaça dels mataronins amb els colors del Platges de Mataró. “No teníem un júnior competitiu i ells sí i els interessava la plaça, l’any vinent tornarà a ser nostre i ho aprofitarem amb el cadet tant potent que pujarà que ha d’aspirar a tot”, explica Aneas.

Altes, baixes i aportacions de la base
Altes: Verónica Alonso i Cristina López (Bembibre de León), Cristina Costa, Anna Serra, Ana Antoja i Marta Torelló (Argentona), Sara Rodríguez (Sant Adrià).

Aportació del cadet:  Judith Valls, Berta Cejudo, Marina Peinado i Esther Morat.

Baixes: Ari Pujol (Estats Units), Laia Flores i Olga Ruano (Sant Adrià), Cristina Pujol, Carolina del Santo, Blanca Barcia (Cerdanyola) i Núria Talavera (Arenys).

El Platges de Mataró femení es renova a consciència de cara a la propera temporada. El gruix de jugadores que van assolir els grans èxits de la passada temporada tant a nivell sènior com a nivell júnior no continua, i l’entrenador César Aneas ha hagut de conformar una nova plantilla amb un objectius diferents. “Tenim un equip en formació, segurament ens falta una mica d’alçada i el que hem de lluitar és per mantenir sense ensurts la categoria”, explica l’entrenador, que es mostra convençut que aquesta “transició” sortirà bé. En total hi ha set noves incorporacions actualment, entre les quals destaquen Verónica Alonso i Cristina López, ambdues procedents de Lliga Femenina 1 i que seran “molt importants pel projecte d’enguany”.

Amb elles venen quatre incorporacions de l’Argentona com són Cristina Costa, Anna Serra, Ana Antoja i Marta Torelló. Per últim, Sara Rodríguez també s’incorpora al Platges de Mataró procedent del Sant Adrià, tot i que va estar lesionada la temporada passada. Aquest és el gruix de la plantilla per la temporada 2013-2014 juntament amb Teresa Gómez, que segueix del curs passat, i de Marta Jou, amb qui estan treballant perquè segueixi en la dinàmica de grup.

Tots els plans van quedar trastocats a principis d’agost, quan dos pilars bàsics com Olga Ruano i Laia Flores comunicaven a l’entitat que deixaven el club i fitxaven pel Sant Adrià. Baixes sensibles que han obligat al club a fer un gir important tant en la remodelació de la plantilla com en les seves previsions i objectius per la temporada. Enguany, quatre cadets com Judith Valls, Berta Cejudo, Marina Peinado i Esther Morat entraran a la dinàmica del primer equip quan sigui possible. Aneas, això sí, té clar que hi ha bona plantilla, i amb ella “s’anirà a mort a cada partit”.

De fet, dels dos amistosos que s’han disputat fins el moment destaca el triomf per més de deu punts als Lluïsos aquest cap de setmana, un test de poc valor de cara a la temporada regular però que deixa bones sensacions generals.