dissabte, 21 de setembre del 2013

IX Torneig Nacional de Minibàsquet. 21 i 22 de setembre de 2013




cartell torneig_mini_2013La Unió Esportiva Mataró (UEM), amb el desig de promocionar l’esport base, organitza la IX edició del Torneig Nacional de Bàsquet, categoria MINI-ALEVÍ, per a nens i nenes nascuts entre 2002 i 2003.

Els dies 21 i 22 de setembre de 2013 la UEM reunirà 240 jugadors de bàsquet en un torneig sense ànim de lucre i la fi primordial és la pràctica de l’esport i la convivència.

Seran 20 els equips participants, 12 masculins i 8 femenins que competiran, durant aquests dies, per demostrar la qualitat esportiva del bàsquet base a nivell nacional, a la ciutat de Mataró, un dels bressols del bàsquet del nostre país.

Aquest torneig va néixer fa nou anys per iniciativa de la UEM per cobrir l’absència, en aquells moments, d’un Campionat d’Espanya de Clubs en categoria mini-aleví. Des de l’edició del 2010 es fa en categoria masculina i femenina.

Aquest any comptarem amb la presència de:

Quadre femení, UE. Mataró A i B, CBF Cerdanyola, Barça CBS, NBF Castelló, Geieg, CN Sabadell, Sant Gervasi
Quadre masculí, UE. Mataró A i B, EBCB Cornellà, Jac Sants, CB Prat, Paidos-ASFE, Força Lleida CE, CEE Sant Gervasi, CB Vilassar de Dalt, CB Granollers, Basquet 3 Viles i UB Sant Adrià.