divendres, 20 de setembre del 2013

El Platges de Mataró perd el derbi amb l’Arenys Bàsquet

16 de setembre de 2013

L’equip dirigit per Jordi Ventura comença la lliga perdent a casa 63 a 72

El sènior masculí del Platges de Mataró ha començat amb mal peu la seva participació a la Copa Catalunya perdent a casa amb l’Arenys Bàsquet 63-72. El conjunt dirigit per Jordi Ventura va caure derrotat davant un dels equips que estan cridats a lluitar per les primeres places. Els mataronins es van quedar encallats en el segon quart i això ho va aprofitar el conjunt visitant per agafar una diferència que al final seria insalvable.

El partit va començar força igualat, però amb un Arenys que sempre manava en el marcador i que va acabar el primer quart amb un petit avantatge de 4 punts (11-15). En el segon període es va decantar el matx, els visitants amb un parcial de 14 a 24 van marxar en el marcador i al descans ja guanyaven de 16 punts. Diferència que continuaria al final del tercer quart i que els grocs no van poder rebaixar fins ben entrat el darrer període quan es van posar a només 8 punts (50-58).

En els darrers instants de partit l’Arenys va controlar la situació i va acabar guanyant a un Platges de Mataró que no es va rendir mai i que durant diverses fases del partit va ratllar a un gran nivell. Esmentar que a les files de l’Arenys hi havia diversos jugadors amb passat groc com és el cas de Llorenç Mons que fins la temporada passada defensava la samarreta groga. Aquesta setmana els mataronins jugaran a la pista del Sant Adrià, un equip que també va caure derrotat a la primera jornada de lliga.

PLATGES MATARÓ - ARENYS BÀSQUET 63-72

PLATGES: Rafa Prats (8), Jordi Serra (2), David Romero (3), Marc Forcada (18), Carles Gómez (5) cinc inicial; Sergi Ventura (10), Nacho Ariño (14), Ferran Tardío, Marc Coll (3), Jordi Sànchez, Marc Traver.
ARENYS: Carles Laguarda (3), Sigal Benítez (13), Jose Cabrera (18), Llorenç Mons (9), Isaac Gibert (7) cinc inicial; Artur Grau (8), Marc Arnau (4), Hagi Toure, Omar Toure (10).
MARCADOR: 11-15, 25-39, 38-54, 63-72.