divendres, 20 de setembre del 2013

El femení del Platges de Mataró arrenca la lliga amb victòria




publicat per
www.totmataro.cat
16 de setembre de 2013

El conjunt mataroní guanya 63 a 52 al Valls sense César Aneas a la banqueta

Aneas deixa la banqueta groga

El sènior femení del Platges de Mataró va començar la lliga guanyant 63 a 52 al Valls en un partit en el que les mataronines van haver de suar de valent per derrotar un combatiu rival. El partit va estar marcat per la dimissió entre setmana del fins ara entrenador César Aneas. Àlex León es va fer càrrec de l’equip de manera eventual a l’espera que Adrià Castejón agafi el relleu a la banqueta d’Aneas.

El matx va estar igualat fins al darrer període quan les mataronines van trencar el partit amb un parcial de 18 a 10. Abans la igualtat havia estat màxima, i tot i que el Platges sempre va anar per davant, el Valls mai es va rendir i va exigir al màxim a l’equip groc.

Relleu a la banqueta
A partir d’aquesta setmana Adrià Castejón es farà càrrec del sènior femení del Platges de Mataró. Es tracta d’un tècnic nacional que ja havia entrenat a la casa i que fins ara ha estat col·laborant amb la Federació Espanyola, concretament amb la selecció estatal sub-18 que aquest passat estiu es va proclamar campiona d’Europa.

Segons ens ha informat el president de la UE Mataró Jordi Ventura, Cèsar Aneas va presentar la seva dimissió a la junta directiva en considerar que el club no confiava amb ell després d’apartar-lo de la coordinació femenina de l’entitat. Àlex León (d’infantil a cadet) i Berta Carreras ( de mini a premini) són els nous coordinadors de la base femenina de la UE Mataró.