dijous, 19 de setembre del 2013

Adrià Castejón substitueix Aneas al front del femení del Platges de Mataró




Substitueix César Aneas, que va deixar el seu càrrec per motius personals i de feina
 
publicar per
www.capgros.co,
16 de setembre de 2013
per Salva Fernàndez
fotos Josep Ribas           
               
El femení del Platges de Mataró tindrà aquesta setmana un nou entrenador: Adrià Castejón. El jove tècnic, que ha havia estat al club fa un temps, serà el substitut de César Aneas, que va deixar la setmana passada l'entitat mataronina per motius personals i de feina. Tant el fins ara coordinador de la secció femenina i entrenador del sènior femení com l'entitat mataronina han explicat que la relació es manté forta, bona i cordial per ambdues parts.

De fet, el president Joan Ventura va oferirl-li al ja ex-entrenador algunes càrregues de la seva feina per veure si podia combinar-ho, però els motius personals van empènyer Aneas a preferir deixar-ho del tot.

El nou entrenador ha col·laborat amb l'staff de la selecció espanyola U18 campiona d'Europa on hi havia Ari Pujol i Laia Flores, té el títol d'entrenador Nacional i serà l'encarregat de porter el primer equip. Les tasques de coordinació es repartiran de la següent manera: Àlex León, que va dirigir el sènior en la victòria de diumenge, serà l'encarregat dels equips femenins de cadet a infantil, mentre que Berta Carreras serà l'encarregada de les categories mini i pre-mini.