dissabte, 21 de setembre del 2013

Platges de Mataró i Boet, a per la primera victòria de la temporada




publicat per
www.capgros.com
19 de setembre de 2013

Els dos conjunts masculins de Copa Catalunya van perdre en la primera jornada
               
Platges de Mataró i Auto Net & Oil AE Boet Mataró buscaran aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada després de l'ensopegada que van patir en la jornada inicial de lliga. En el cas dels mataronins, visiten la pista del Sant Adrià el dissabte, dia 21 a les 19.30h, un rival que també va començar perdent.

Malgrat el resultat, els jugadors van mostrar-se il·lusionats a Twitter per la temporada que comença: Sergi Ventura publicava a Twitter que el Palau Josep Mora “feia goig  en el primer partit de la temporada”, tot i que lamentava el resultat final: “Llàstima de la derrota, molt orgullós de com ha lluitat l’equip”.  També a Twitter, David Romero destacava l’actitud del conjunt: “Molt ben lluitat fins el final, junts farem grans coses”. I esperonava als companys de cara a seguir endavant: “A treballar des de dilluns com els que més”.  Ignasi Ariño admetia que l’equip havia “despertat massa tard” però que amb “treball i esforç” tiraran endavant.

Per la seva banda, el Boet rep al Eusebi Millan al CB Artes en el debut a casa del conjunt mataroní. El partit serà a les 19.15 del dissabte, i l'equip té ganes d'oferir una bona imatge. L'entrenador Alberto Peña així valorava l'estrena de l'equip ara fa una setmana: “Sabíem de la dificultat, però la lesió de Canals va ser important, a banda de la nostra manca d’encert en percentatges de tir. Malgrat això, si havíem de perdre millor fer-ho així per tocar de peus a terra i tenir un toc d’atenció. De cara a la propera jornada tenim la il·lusió de debutar a casa davant l’afició, i és una bona oportunitat per demostrar que volem competir. Ens cal ser forts a casa”.

El femení busca seguir el bon inici
El femení del Platges de Mataró intentarà seguir amb el bon inici de temporada en el partit del proper dissabte, dia 21 a les 19.00h davant el Reus Deportiu. El rival també va començar bé el curs amb una clara victòria davant l'Arenys Bàsquet. La gran novetat es troba a la banqueta unionista, on s'estrenarà Adrià Castejón en substitució de César Aneas.