dimarts, 24 de setembre del 2013

El Platges de Mataró suma la primera victòria de la temporada

23 de setembre de 2013

L'equip dirigit per Jordi Ventura fa un primer tram de partit molt complert i guanya 63-86 el Sant Adrià

La Dada
11 punts de parcial en el primer període van deixar molt tocat al Sant Adrià

El Platges de Mataró va aconseguir aquest cap de setmana passat la primera victòria de la temporada en imposar-se 63-82 al Sant Adrià. El conjunt que dirigeix Jordi Ventura va fer una primera part molt complerta en totes les facetes, i això li va permetre marxar amb un bon avantatge a la mitja part que aprofitaria per mantenir fins el final del partit. Grans números de Natxo Ariño, que va acabar amb 22 punts, quatre rebots i un 22 de valoració.

Després d'un inici marcat per diverses cistelles fàcils als dos costats, el Platges de Mataró va trencar el partit amb un parcial de 0-11 que li permetia escapar-se en el marcador en la primera part. Al final del període inicial els unionistes ja guanyaven de vuit punts (10-18), diferència que augmentarien en el segon quart fins al +11 que marcava el lluminós a la mitja part. La clau va estar en la lluita sota cistella, on es va tenir un gran encert de més del 60% pel pobre 25% total dels adrianencs.

En la represa, el Platges va mantenir un gran ritme anotador, de nou vorejant la vintena de punts davant un rival que no millorava els seus registres. En acabar el tercer període els mataronins guanyaven de 22 punts davant un rival que va començar a precipitar-se amb els triples. Fins a 31 en van llançar amb menys d'un 40% d'encert. El darrer quart va ser molt més obert, i amb espais els dos conjunts van acabar amb un igualat 21-22 que certificava la victòria dels de Jordi Ventura, primera de la temporada en el seu primer desplaçament a domicili.