dimarts, 24 de setembre del 2013

El femení del Platges de Mataró perd en el debut d'Adrià Castejón

22 de setembre de 2013

Ensopegada davant el Reus Deportiu per 69-55 amb el nou entrenador ja a la banqueta

La Dada
6 punts en el primer període, pobre bagatge del Platges

El femení del Platges de Mataró va ensopegar en la segona jornada de Copa Catalunya, primer partit a domicili de les unionistes. El matx suposava el debut d'Adrià Castejón com entrenador del conjunt mataroní, que ha viscut unes setmanes complicades amb l'adéu de César Aneas. Davant el Reus Deportiu, el dissabte les mataronines van perdre per 69-55 en un matx on el pobre encert de cara a cistella en els dos primers períodes (només 15 punts) van condemnar l'equip de manera definitiva. D'aquesta manera, el conjunt mataroní porta una victòria i una derrota en aquest inici de curs.

El matx es va complicar i molt pel Platges de Mataró des del primer moment. L'equip no va saber tancar bé en defensa els atacs del Reus i en canvi es va mostrar molt tou en tasques ofensives. Les estadístiques parlen per sí soles, i fer només sis punts en un quart inicial en aquesta categoria és un llast difícil de superar. Això va passar amb les de Castejón, que es van veure 12 punts per sota en acabar el primer període. I la situació no va millorar gaire en el segon quart, on va perdre 13-9 i marxava amb una diferència de 16 punts que havia de superar en la represa.

Les unionistes no només van tenir una incidència menor en tirs de dos, sinó que a més el seu encert va ser moderat: un 50%. Un de cada dos en part per la gran represa que van fer en el tercer quart, amb ràpides transicions i encert també en el tir exterior que donava aire: 18-24 i opcions de remuntar. En el darrer període, però, les mataronines no van poder mantenir el ritme, el Reus va millorar en defensa i les locals van acabar escapant-se finalment en el marcador. Teresa Gómez i Cristina López, 16 i 15 punts respectivament, van ser les millors del conjunt mataroní.