dijous, 8 d’agost del 2013

El Platges de Mataró femení es reinventa



publicat per
http://mataroradio.cat
8 agost de 2013
Anna Gual


Laia Flores i Olga Ruano han estat les últimes en sumar-se a la llarga llista de baixes d’un Platges de Mataró, que només podrà mantenir a Teresa Gómez respecte l’equip de la temporada anterior. A la llista de baixes ja conegudes, entre les que destacaven les de Núria Talavera o Ariadna Pujol, que marxarà el curs que ve la Universitat del sud de Florida, s’hi afegia fa dues setmanes les de Flores, Ruano i també Claudia Garcia. Unes baixes que  obligaven a replantejar la plantilla d’aquest primer equip i que com explica el tècnic César Aneas obligaven a fer una feina contrarellotge.
La plantilla encara no està tancada, de moment el tècnic compta amb un total de 9 jugadores, entre elles la capitana Teresa Gómez, les incorporacions que es van fer tant bon punt es va acabar la temporada com ara les de Fanta Fofana provinent del Boet Maresme i Sara Rodríguez que arriba del Sant Adrià o les últimes incorporacions, que són un total de 5, totes elles jugadores provinents de la 1a catalana com Anna Antoja o Marta Torelló que en el seu cas venen de l’Argentona.
El Club de moment encara està pendent d’incorporar a dues jugadores més, jugadores que en aquest cau haurien d’ajudar a l’equip a fer un salt qualitatiu important. Tot i així aquest canvi important, obligarà a l’equip a plantejar-se objectius més modestos de cara a aquesta propera temporada.
Uns canvis aquests en la plantilla del primer equip del Platges de Mataró, que també afecten i molt a l’equip júnior que jugava la temporada passada a preferent. Un equip júnior, que estava confeccionat per gairebé les mateixes jugadores del primer equip, excepte quatre, i que ara amb les nombroses baixes d’aquesta temporada s’ha vist fortament perjudicat. En aquest sentit i després de no poder tenir un equip sencer per competir el club ha acabat arribant a un acord amb el Sant Josep de Badalona per una temporada, per tal que sigui un equip del club badaloní qui jugui en el lloc del Platges. Una situació que seria provisional per només aquesta temporada 2013-14 i que hauria de permetre al club mataroní mantenir la categoria per temporades futures.
La plantilla del primer equip es podria tancar ja en el transcurs de la setmana vinent, mentre que l’equip tornarà a la feina després de vacances el proper 22 d’agost.