dilluns, 29 de juliol del 2013

Ari Pujol es queda sense medalla al Mundial sub-19

29 de juliol de 2013

Austràlia es fa amb el bronze i relega l'equip espanyol al quart lloc

La jugadora mataronina Ariadna Pujol s'ha quedat sense medalla al Mundial sub-19 de bàsquet femení que s'ha disputat a Lituània, després que la selecció espanyola perdés en el partit pel tercer i quart lloc contra Austràlia per 68-73.

Els dos equips ja s'havien enfrontat a la primera fase i la victòria d'Espanya, en aquella ocasió, per 81-63 feia concebre moltes esperances d'obtenir el bronze, i aquestes esperances van augmentar quan al descans Espanya dominava per 39-25 i les oceàniques estaven tocades. Però al tercer quart Austràlia es va ficar al partit reduint la diferència per sota dels 10 punts i en el darrer quart va clavar l'estocada definitiva amb un parcial de 17-30, davant d'un equip espanyol enfonsat.

Ariadna Pujol, que és titular indiscutible del combinat estatal, va sortir una vegada més al cinc inicial, va jugar 25 minuts i va anotar 10 punts, tancant així un campionat molt notable que només ha tingut la taca de no poder-se haver fet amb la medalla. Ara a partir del proper curs ja estarà a la Universitat de South Florida on podrà millorar molt més encara el seu altíssim nivell basquetbolístic.