dimecres, 17 de juliol del 2013

Els estudiants d'Audiovisuals del TCM podran fer pràctiques a la Sala Cabanyes




publicat per
17 de juliol de 2013

Els alumnes del TecnoCampus podran fer pràctiques en el camp de la producció escènica a la Sala Cabanyes. El president de la Fundació TecnocCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey i el president de Sala Cabanyes, Toni Grané; han signat aquest matí un conveni de col•laboració per al desenvolupament de treballs finals i pràctiques externes dels estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals de l'Escola Politècnica i Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals de la Escola Universitària del Maresme, totes dues sota el paraigües del Tecnocampus.
Grané ha recordat que durant l'any son moltes les possibilitats que es poden oferir en els molts projectes que es porten a terme a La Sala Cabanyes. Per la seva part Miquel Rey entén que aquest conveni és important perquè el Tecnocampus ha d'ajudar i treballar amb les entitats més potents de la ciutat com ho és la Sala Cabanyes.
Els estudiants, doncs, podran participar en la secció tècnica de la Sala Cabanyes, en el desenvolupament de les produccions des d'un inici per tal de poder desenvolupar el disseny, muntatge i la realització fins a l'operació en el directe, de la il•luminació, la sonorització i efectes sonors, gravació i postproducció en vídeo dels muntatges programats per la temporada 2013-2014.