dissabte, 13 de juliol del 2013

Més de 300 persones participaran a la IV Trobada de Puntaires “Els Gramanets”




La secció de puntaires del Centre Catòlic celebra aquest diumenge dia 14 la trobada, que comptarà amb 37 escoles o grups de puntaires

La secció de puntaires del Centre Catòlic “Els Gramanets” celebra aquest proper cap de setmana la quarta edició de la trobada de puntaires. Més de 300 persones, pertanyents a 37 grups o escoles de puntaires, participaran a la trobada. Entre els grups participants hi ha setze grups del Maresme, onze del Barcelonès, quatre del Vallès Oriental, tres de la Selva, dos del Baix Llobregat i un del Baix Empordà.

La trobada començarà a les nou del matí a la part alta de la Riera entre la Muralla i el carrer Argentona , amb la rebuda de les puntaires participants i, després d’unes paraules de benvinguda, a les deu del matí començarà l’activitat. Al llarg del matí hi haurà una petita pausa per a esmorzar i, a les dotze del migdia, les autoritats visitaran les participants a la trobada. A un quart d’una es farà un sorteig de regals i, posteriorment, s’atorgarà a totes les participants un obsequi recordatori de la trobada. L’acte es clourà a la una del migdia.

Els grups participants són: l’Associació Verge del Remei, d’Arenys de Munt; les Puntares Les Ginesteres, d’Argentona; l’Associació de Puntaires Montserrat Niubó, de Badalona; l’Associació Art-3, el Casal Joan Casanelles, la Font de Guatlla, el Grup Les Roselles, les Puntaires el Boixet d’or, les Puntaires Sagrada Família, les Puntaires Marisel Pejenaute i les Puntaires Pilar Muñoz, de Barcelona; les Puntaires Santa Creu de Cabrils; les Puntaires de Canet de Mar; l’Associació de Puntaires de Cardedeu; les Puntaires Can Basomba, del Masnou; les Puntaires Ausiàs March, de Gavà; les Puntaires d’Hostalric; les Puntaires Caterina Giols, de la Batlloria; l’Associació de Puntaires de Lloret de Mar; l’Associació Jubilats, de Malgrat de Mar; les Puntaires Maria Hurtado, de Maçanet de la Selva; les Puntaires Fil i Boixet, les Puntaires Eladia Perea i les Puntaires de Vista Alegre, de Mataró; els Amics de Palamós; l’Escola Bellavista de Palou; l’Associació de Puntaires de Sant Adrià de Besòs; l’Associació de Puntaires de Sant Vicenç de Montalt; les Puntaires de Sant Antoni de Vilamajor; les Puntaires de Teià; el Taller de Puntes, de Tordera; l’Associació de Puntaires de Vilassar de Dalt; les Puntaires Centre Cívic Lluis Jover, de Vilassar de Mar; les Dones Puntaires de Pineda; les Puntaires de la Torreta, de La Roca del Vallès; i Els Gramanets del Centre Catòlic de Mataró.