diumenge, 5 de maig del 2013

Quintet ideal Copa Catalunya. 2a fase J9




publicat per
http://www.esportfemeni.com
30 abril de 2013

Mar Sargatal (GEiEG Bufet Mèdic): 24 VAL. 20 punts, 3 assistències, 7 faltes rebudes. La base gironina va conduir l’equip a un triomf majúscul –i a assegurar la permanència– contra el Ploms Salle Reus des de la direcció i sobretot gràcies a la seva capacitat anotadora. Va acabar el partit com a la màxima encistelladora amb 20 punts, sent un dels grans puntales de les seves. Va demostrar el seu desequilibri forçant a les reusenques a aturar-la amb faltes (en va rebre 7), i les 3 assistències que va repartir i els 2 rebots capturats la van enfilar fins els 24 de valoració.

Ester Casellas (Reus Deportiu): 28 VAL, 16 punts, 9 assistències, 4 faltes rebudes. Excel·lent actuació de la capitana del Reus Deportiu en la victòria davant un Viladecans que de nou va ensopegar amb les roig-i-negres. Casellas va saber aprofitar el ritme de partit imposat pel seu equip per treure a relluir una de les seves grans virtuts, el tir exterior. Va clavar 4 triples que donaven ales al Reus i amb 16 punts va ser la segona màxima encistelladora del partit després de la seva companya Sarr. L’experiència i la bona lectura de les situacions de joc de Casellas va ajudar a incrementar el comptador de punts local gràcies a les 9 assistències que va repartir.

Ariadna Pujol (Platges de Mataró): 26 VAL. 17 punts, 7 rebots, 4 assistències, 8 faltes rebudes. L’estrella mataronina torna a estar entre les més destacades de la jornada gràcies a un nou partit completíssim que va ajudar al Platges a sumar la quinzena victòria seguida. Després de proclamar-se MVP de la Final a 4 Júnior amb 35 de valoració per partit, Ari Pujol va rendir a un gran nivell contra el Lima anotant 17 punts amb un alt percentatge d’encert en tirs de dos i tirs lliures (convertint en punts les 8 faltes rebudes), però com és habitual en ella va ser decisiva a tots dos cantons de la pista tant amb rebots (7) com en passades decisives (4 assistències).

Carla Jou (Uni Girona): 21 VAL. 12 punts, 7 rebots, 2 assistències, 4 recuperacions. L’Uni Girona també va assegurar la seva continuïtat a Copa Catalunya gràcies a la vuitena victòria seguida. De nou, el nivell col·lectiu de les gironines va ser molt alt, demostrant la gran progressió feta durant el curs, i d’entre les més destacades hi figura Carla Jou, que va fer un partit molt sòlid en defensa amb 7 rebots (5 defensius) i 4 recuperacions i també molt prolífic en atac. Va llançar amb encert des de 6,25 (3/4 en triples) i amb 12 punts i 2 assistències va assolir els 21 crèdits de valoració.

Laura Domènech (Messer Tarragona): 30 VAL. 26 punts, 8 rebots. Sensacional partit de la pivot tarragonina, que tot i que el seu equip ja ha descendit va brindar una magnífica actuació a la pista del Cornellà. Domènech va sortir com una moto, i és que en els primers 10 minuts va clavar 3 triples i un total de 15 punts que van entregar al Messer Tarragona les claus del partit. Va completar el seu recital i el del seu equip amb aportacions brillants al final del tercer i quart període per enfilar-se fins els 26 punts. Va quedar-se prop de les dobles figures amb 8 rebots, així i tot els seus guarismes la converteixen en la jugadora més valorada (30) de la jornada.