dimecres, 22 de maig del 2013

El sènior femení del Platges subcampió de Copa Catalunya

20 de maig de 2013

Les mataronines perden la final catalana 51 a 38 davant el Joventut Les Corts

No ha pogut ser, després de la gran temporada que ha fet el sènior femení del Platges de Mataró, diumenge passat el conjunt mataroní no va poder posar la cirereta final al pastís i va perdre la final de la Copa Catalunya 51-38 davant el Joventut Les Corts. Les barcelonines que van descansar tota la setmana es van imposar amb autoritat davant un conjunt mataroní que no va tenir descans, ja que la majoria de les jugadores del conjunt groc van estar fins dissabte disputant el Campionat d’Espanya júnior on van acabar subcampiones.

La final de Copa Catalunya es va resoldre a la primera part gràcies a la gran defensa del conjunt barceloní que va deixar anotar només 8 punts al Platges de Mataró. Al descans les mataronines perdien 26 a 8.

A la represa el Platges ho va intentar, però tot i la gran actuació d’Olga Ruano i Núria Talavera sota els taulells, el Joventut Les Corts va tirar d’ofici i es va acabar emportant la final de forma clara. En el partit pel tercer i quart lloc el Lima Horta es va imposar a l’Igualada per 55 a 72.

Al final decepció pel conjunt mataroní que va perdre el seu primer partit d’aquest 2013, la llàstima és que aquesta primera derrota ha arribat en el darrer matx del campionat. Tot i aquest desenllaç final, la temporada del conjunt groc ha estat excepcional sempre fent un bàsquet ràpid i ofensiu que ha encisat allà on t’ha anat, i només cedint tres derrotes, les tres davant el flamant campió de lliga.

JOVENTUT LES CORTS - PLATGES MATARÓ 51-38

PLATGES: Blanca Garcia (5), Laia Flores (6), Ariadna Pujol (5), Olga Ruano (11), Carolina del Santo cinc inicial; Núria Talavera (11), Mariona Teixidó, Cristina Pujol.
MARCADOR: 10-4, 26-8, 27-25, 51-38.