dimarts, 21 de maig del 2013

El Platges colpeja primer i guanya a Castellbisbal

Els mataronins guanyen 75 a 81 el primer partit de la sèrie de promoció de descens i ara tenen el factor camp a favor

20 de maig de 2013

Sensacional partit i victòria del Platges de Mataró 75 a 81 a Castellbisbal que encarrila la continuïtat del conjunt mataroní un any més a Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Quique Spà es va imposar en el primer partit de la promoció descens, i ara aquest dissabte si guanyen aquí a Mataró certificaran la permanència.

Tot i patir les baixes per lesió de Marc Forcada i Paco Hernandez el Platges de Mataró va colpejar primer a la sèrie al millor de tres partits davant el Castellbisbal i es va emportar la victòria en el primer partit disputat a la localitat del Vallès. Els grocs van sortir a per totes des del primer minut i al final del primer quart els gros ja guanyaven 18 a 28 gràcies a la gran actuació de Romero i Mons. En el segon quart el Platges va controlar el ritme de partit i va marxar al descans guanyant de 12 punts (31-43).

A la represa els de casa amb el suport del seu públic van reaccionar davant un Platges angoixat i dubitatiu que va veure com s’esfumava el seu avantatge i arribava al darrer període guanyant només de tres (53-56). En el darrer quart el matx es va tornar boig, i a manca de tres minuts pel final el conjunt groc veia com els de casa es posaven per davant en el marcador. Però els grocs van reaccionar i gràcies a dos triples consecutius de Jordi Sanchez i a les cistelles de David Romero el Platges va capgirar la situació i v acabar guanyant 75 a 81.

Ara aquest dissabte a les 18 hores al Palau Josep Mora es disputarà el segon partit de la sèrie on el Platges amb el suport dels seus seguidors espera sumar un nou triomf i certificar la permanència a Copa Catalunya.

CASTELLBISBAL - PLATGES MATARÓ 75-81

PLATGES DE MATARÓ: Ignasi Ariño (17), David Romero (25), David Garcia (2), Llorenç Mons (18), Conrad Varela (4) cinc inicial; Sergi Ventura, Sergi Puig (3), Jordi Sanchez (12).
MARCADOR: 18-28, 31-43, 53-56, 75-81.