dilluns, 20 de maig del 2013

“Ventafocs: una comèdia musical”, l’espectacle de Fires




Sala Cabanyes tanca temporada amb un equip de 60 persones

publicat per
17 de maig de 2013
Mireia Biel

Sala Cabanyes posa, a partir de demà dissabte 18, punt i final a la temporada 2012/2013 amb ‘Ventafocs: una comèdia musical’, coincidint amb el pont de la Fira. L’entitat ha encomanat la direcció d’aquest darrer espectacle a Antoni Blanch, que compta amb un equip de fins a 60 persones per explicar una adaptació del conte de Charles Perrault.
La Ventafocs que es podrà veure en nou representacions és una versió pròpia de l’entitat que ha estat adaptada per Joan Vallcorba – música - i Pere Anglas – text - i que dirigeix Antoni Blanch. Des de Sala Cabanyes destaquen “la vitalitat i l’energia” d’un muntatge que Blanch considera que “cal posar en escena periòdicament perquè passa de generació en generació”.

Júlia Maymó i Marcos Francisco encapçalen aquesta obra, en la qual hi prenen especial protagonisme la música i la dansa, marca de la casa.

Música i dansa

Una noia imaginativa i romàntica, una fada un pèl massa exigent, un príncep enamorat, una madrastra i dues germanastres que intentaran conquerir el cor del príncep protagonitzen l’obra, ambientada als anys 20. Prop de 30 personatges entre actors i cos de ball formen el repartiment de ‘La Ventafocs’.