dimecres, 8 de maig del 2013

El femení del Platges de Mataró acaba primer la fase regular



publicat per
www.capgros.com
2 de maig de 2013

Dimecres es va imposar al Reus Deportiu i tanca un 2013 invicte amb 16 victòries
               
El femení del Platges de Mataró acabarà la fase regular en primera posició després que l'equip guanyés 52-76 el Reus Deportiu, sisè classificat, en l'última jornada d'aquesta segona fase de Copa Catalunya. L'equip que dirigeix César Aneas es va imposar ahir dimecres, dia 1, al seu contrincant reusenc en una nova exhibició que es tradueix en la 16 victòria consecutiva i en una segona fase on han estat invictes.

Ple de victòries que li han donat el lideratge faci el que faci el Joventut Les Corts el cap de setmana amb el Lima Horta, tercer classificat. Els dos equips seran precisament els més durs que es trobarà el Platges de Mataró a la final a quatre on hi accedeix com a favorit després d'un 2013 on l'equip mataroní només ha sabut sumar un resultat: el de la victòria.

Partit clau del masculí
El Platges de Mataró que dirigeix Quique Spà té aquest dissabte a les 18.30h al Josep Mora un partit vital. Els mataronins saben que si volen sortir de la promoció de descens han de guanyar tot el que queda de fase regular i esperar una ensopegada dels seus rivals. La primera final és amb el Sant Cugat, un dur contrincant a que necessiten guanyar sí o sí.