dimarts, 7 de maig del 2013

Èxit de El petit escura-xemeneies




publicat per
5 de maig de 2013

El passat divendres 26 d’abril es va representar l’òpera El petit escura-xemeneies de Benjamin Britten. Aquesta ha sigut la segona coproducció entre l’Escola Municipal de Música de Mataró i la Sala Cabanyes.

L’òpera va comptar amb gairebé vuitanta intèrprets entre solistes, cor escènic, cor general i músics que van fer-nos passar una estona molt intensa i emocionant a través de la història d’en Sam, un nen escura-xemeneies de 9 anys que queda atrapat a la xemeneia d’una casa familiar.
Va ser una experiència que de ben segur no oblidarem i que serveix com a precedent del treball del Cor Escènic, agrupació de l’EMM que està en fase de creixement i a la que us animem a participar el curs que ve (els divendres de 3/4 de 7 a 8 de la tarda).
Els nens i nenes que hi han participat han pogut viure des de dins tot el muntatge d’una òpera i formar-ne part de la manera més directa i significativa possible, essent-ne part del repartiment. L’energia que desprenien i la seva il·lusió han sigut una de les millors recompenses.
Moltíssimes felicitats a tots i totes! Ho vau fer molt i molt bé!