dimecres, 17 d’abril del 2013

Quintet ideal Copa Catalunya. 2a fase J7




publicat per
http://www.esportfemeni.com
16 abril de 2013

Josefina Choclán (Món Fisioteràpia Viladecans): 21 VAL. 17 punts, 2 rebots, 6 faltes rebudes. Lideratge impecable de la base del Viladecans en el decisiu partit contra l’Igualada, que torna a enganxar el Viladecans en una lluita per a la Final a 4 de la que semblava allunyat. Especialment encertada en el tir exterior en el segon període, Choclán va ser la líder del seu equip a l’hora de marcar unes diferències escandaloses que marcarien el desenllaç del partit. Quan l’equip ho va passar malament, també va ajudar a evitar que la distància s’escurcés, firmant al final una gran actuació general.

Ariadna Pujol (Platges de Mataró): 30 VAL. 26 punts, 5 rebots, 4 recuperacions, 9 faltes rebudes. Grandiós partit de la mataronina a Santa Coloma, on va tornar a ser l’eix on girava el Platges. Juntament amb Ruano, foren les úniques encistelladores del Mataró en el primer quart, i la seva presencia continua en les accions d’atac del seu equip la van portar a enfilar-se fins els 17 punts al descans. Ningú va poder aturar-la, i Pujol es va lluir amb accions individuals i al final del partit amb un triple en cursa que rematava el duel i la deixava amb 26 punts. Com de costum, no va aportar únicament en atac, ja que va capturar 5 rebots, va demostrar la seva implicació en defensa recuperant 4 pilotes i va rebre 9 faltes personals.

Sandra Segura (Lluïsos de Gràcia): 18 VAL. 18 punts, 8 rebots, 6 faltes rebudes. L’equip barceloní va fer un gran partit a una pista molt complicada, guanyant, a més, un duel que li permet afrontar amb garanties de salvar-se aquest final de temporada. Lluïsos va destacar col·lectivament, però com és habitual, Sandra Segura va ser la principal encarregada de materialitzar el  bon joc del seu equip amb cistelles de totes les posicions, inclosos 2 triples importants i 8 tirs lliures, aprofitant i convertint en punts les 6 faltes personals que va rebre. El seu lideratge permeté a Lluïsos aferrar-se al triomf en moments difícils i batre un rival directe en la lluita per la permanència.

Nerea Garmendia (Joventut Les Corts): 28 VAL. 21 punts, 7 rebots, 6 faltes rebudes. Nova actuació estelar de la jugadora del Joventut Les Corts, marcant la pauta i guiant el seu equip a una de les victòries més contundents de la temporada, tenint en compte l’entitat del rival. En un primer quart, en què va haver de donar la cara per remuntar el desavantatge inicial, un cop amb el marcador a favor, al tercer període va donar una autèntica exhibició de físic, capacitat anotadora i rebotejadora, que va deixar sense alè un Sant Adrià esgotat. També destacant en tasques defensives, amb 26 minuts en va tenir prou per firmar una nova lliçó de bàsquet precisament contra el seu ex equip.

Laura Domènech (Messer Tarragona): 40 VAL. 26 punts, 14 rebots, 6 faltes rebudes. L’MVP de la jornada 7 de la 2a fase va registrar uns números brillants, aprofitant-se de la superioritat tant del seu equip, com d’ella mateixa respectes les pivots rivals. Una constant de capturar rebots i anotar en segones jugades, o buscar-se la posició al pal baix,… Les jugadores de l’Olesa van haver de contemplar impassibles com Laura Domènech feia i desfeia al seu gust pràcticament a cada acció fins a enfilar-se a un 40 de valoració escandalós, que ha de servir (juntament amb la victòria) per donar la moral necessària de cara a les tres finals que esperen al CB Tarragona.