dimarts, 16 d’abril del 2013

Nova victòria del femení del Platges de Mataró



publicat per
www.capgros.com
15 abril de 2013

Les unionistes tomben sense problemes el Draft Gramenet i es mantenen en la primera posició de la segona fase de Copa Catalunya
               
El Platges de Mataró femení va sumar el cap de setmana passat una nova victòria contundent a la segona fase de la Copa Catalunya. El conjunt mataroní, que ha guanyat tots els partits que ha disputat en aquest 2013, va tombar 55-73 el Draft Gramenet, últim d'aquesta segona fase, i es manté com a líder amb 13 victòries i dues derrotes, mateix bagatge que el Joventut Les Corts però amb millor bàsquet-avarage per les mataronines.

El conjunt mataroní va estar comandat per una espectacular Ariadna Pujol, que va jugar la pràctica totalitat del partit i es va coronar amb 26 punts, cinc rebots i un 30 de valoració general. Ben acompanyada per Laia Flores, 13 punts, i amb la clàssica solidesa en el joc interior de la mà de Olga Ruano i Carol de Santo, l'equip s'ha convertit en una màquina que funciona amb un engrenatge sense fisures: defensa sòlida, contundència en el rebot i un atac dinàmic i versàtil on hi ha una gran varietat d'opcions en el llançament.

El proper compromís serà davant l'Igualada, quart classificat. Les mataronines buscaran mantenir el primer lloc en una jornada on el Joventut Les Corts rep el Reus Deportiu, un rival que no hauria de ser problema per les barcelonines.