dimarts, 23 d’abril del 2013

Nova exhibició del Platges de Mataró femení a Igualada

22 abril de 2013

Les mataronines guanyen per 62-88 i mantenen el lideratge de la segona fase de Copa Catalunya

El femení del Platges de Mataró va tombar aquest cap de setmana passat a l'Igualada, quart classificat en la segona fase de la Copa Catalunya. Les noies que dirigeix César Aneas van tombar amb solvència un dels rivals complicats que els quedava en aquest tram final de fase per un clar 62-88. D'aquesta manera, les unionistes mantenen la seva primera posició amb un batatge de 14 victòries i dues derrotes, el mateix que té el Joventut Les Corts.

Les mataronines van sortir a per totes des d'un primer moment, i després d'uns primers minuts amb l'Igualada comandant el resultat i aconseguint inclús avantatges de tres i cinc punts (l'Igualada ja va complicar les coses en el partit de la primera volta) el Mataró va anar a tota màquina, capgirant el resultat i col·locant-se 14-22 al final del primer període. La sorpresa va arribar a l'inici del segon quart, on en menys de cinc minuts els locals van clavar un parcial de 9 a 0 que les tornava a posar per davant (23-22). Les mataronines van reaccionar a temps, van empatar a 25 als cinc minuts de partit i van anotar amb molta facilitat fins posar-se per davant clarament. Deu punts per sobre al descans.

Amb aquest resultat, les mataronines van ampliar fins a vint la diferència amb l'Igualada en el marcador. Abans d'acabar el tercer període les unionistes ja guanyaven 43-69. Ari Pujol, 22 punts, set rebots i 28 de valoració, va ser la més destacada del conjunt unionista on també va brillar Laia Flores en llançaments de triple (cinc de nou, 19 punts en total). El darrer quart només va servir per confirmar la gran diferència entre els dos equips a dia d'avui El Platges va arribar a guanyar de 32 punts, però va afluixar en els últims minuts fins acabar imposant-se 62-88.