dimarts, 23 d’abril del 2013

El Platges de Mataró no surt de la zona de promoció




publicat per
www.capgros.com
22 abril de 2013

Els mataronins perden amb el Mollet per 96-92 i semblen condemnats a quedar entre els sis últims classificats
               
El Platges de Mataró ho té difícil per sortir de la promoció de descens. Els de Quique Spà tenien un enfrontament complicat davant el Mollet, rival directe que tenien just per sobre amb una victòria més, i van acabar perdent per un ajustat 96-92. Partit disputat i dominat durant bona part pels mataronins però derrota que complica la seva situació en lliga. El bon partit de Marc Forcada i David Romero, 20 i 22 punts respectivaments, així com l'encert en tirs de tres de Llorenç Mons (5 de 7, 19 punts en total), van ser insuficients pels unionistes.

Els partit va començar amb un Platges de Mataró molt endollat, conscient que l'últim tren per buscar una sortida a la zona tranquil·la de la classificació passava per tombar un Mollet que tenien només una victòria per sobre. Els unionistes van proposar un partit molt ofensiu, i això va fer que els dos equips anotessin amb certa facilitat en el primer període (23-26). Els de Quique Spà es van mostrar força encertats de cara a cistella (64% en tirs de dos), fet que permetia guanyar avantatges importants malgrat estar molt poc fi en el rebot. L'equip en el segon període va clavar un parcial de set punts que li donava el seu màxim avantatge: 37-50. A la mitja part es guanyava de vuit.

Els unionistes tenien el partit en la seva mà, i durant el tercer període van saber gestionar d'allò més bé la renda aconseguida. Els vuit punts d'avantatge es van mantenir a l'equador del tercer període i també al final, on els mataronins guanyaven 64-72. Però en el tram final de partit tot es va capgirar de manera negativa pels unionistes.  L'equip va rebre un parcial duríssim de 12-0 al inici del quart període que capgirava de manera inreïble el marcador: 79-74. Els mataronins, lluny d'enfonsar-se, van anotar acte seguit. Els unionistes van anar a remolc i tot i acostar-se al marcador, l'esforç va  ser insuficient i els dotze punts consecutius, una llosa massa gran. Al final, 96-92.