dimecres, 24 d’abril del 2013

Quintet ideal Copa Catalunya. 2a fase J8




publicat per
23 abril de 2013

Cristina López (CB Cornellà): 31 VAL. 32 punts, 5 assistències, 12 faltes rebudes. Sabedora de la importància del partit per la classificació del Cornellà, Cristina López va carregar-se l’equip a l’esquena i va portar el pes de l’atac en tot moment. En una actuació memorable, va brillar amb 32 punts i amb cistelles decisives, com el triple que va forçar la pròrroga. El seu desequilibri va fer estralls a la defensa barcelonina, que per aturar-la li va fer fins a 12 faltes personals. Tot i no evitar la derrota, partit sensacional que li val per ser la millor base de la jornada.

Ariadna Pujol (Platges de Mataró) : 28 VAL. 22 punts, 7 rebots, 3 assistències, 6 faltes rebudes. El Mataró va passar com un cicló per Les Comes, i bona part de la ‘culpa’ del seu excel·lent rendiment la té Ariadna Pujol, que va tornar a ser de les més destacades gràcies a la seva capacitat de trencar les defenses i d’aportar sempre coses positives. Va llançar sense errada en tirs de 2, va anotar 2 triples i va treure rèdit de les 6 faltes que va rebre transformant 8 de 10 tirs lliures. Protagonista en els millors moments del Mataró va tornar a rendir a gran nivell.

Claudia Baraut (Snatt’s Femení Sant Adrià) : 26 VAL., 20 punts, 6 rebots, 5 faltes rebudes. Excel·lent partit del Sant Adrià a una pista complicada com la de Viladecans, i la jove Baraut va saber tibar del carro per liderar un partidàs de molts intercanvis i de respostes constants. Sempre a punt en aquest tipus de joc, Baraut va llançar amb bons percentatges i va ser la màxima anotadora visitant amb 20 punts però també va aportar en altres facetes com  els rebots (6 captures) que permeten a les adrianenques sumar un triomf molt important.

Sandra Segura (Lluïsos de Gràcia) : 42 VAL. 27 punts, 12 rebots, 7 assistències, 7 faltes rebudes. Actuació colossal de la jugadora de Lluïsos en el partit de la jornada contra el Cornellà. L’encontre va convertir-se en un duel Segura-López i l’aler pivot de les gracienques va estar sempre a punt per il·luminar el camí a les seves. Va anotar en cada quart cistelles vitals que mantenien Lluïsos en el partit, i amb 4 punts a la pròrroga va ser decisiva per amarrar un triomf que podria valdre una permanència. Però a més de treballar de manera excel·lent en atac (27 punts) va agafar 12 rebots, va repartir 7 assistències i va rebre 7 faltes per un escandalós 42 de valoració.

Eliana Soriano (Joventut Les Corts): 29 VAL. 19 punts, 6 rebots, 7 assistències, 4 recuperacions. Partit completíssim de la jugadora del Joventut Les Corts, que va assumir molt protagonisme per les baixes que tenia el seu equip i no ho va desaprofitar per ser-ne el motor. Fonamental amb la seva facilitat per dividir la zona, sempre va estar al cas per fer l’última passada correcta (7 assistències) o anotar amb jugades espectaculars (19 punts). De nou, la seva tasca d’equip va resultar productiva per un Joventut Les Corts que és a dos jornades d’acabar la temporada regular com a líder del grup d’ascens.