divendres, 12 d’abril del 2013

El Platges perd in extremis davant un rival directe

9 abril de 2013

El conjunt mataroní perd a la pròrroga 78 a 76 a la pista del Sant Josep

El Platges va deixar escapar una bona oportunitat per distanciar-se dels llocs de promoció de descens en perdre 78-76 a la pista del Sant Josep de Badalona, un rival directe per la permanència. Els mataronins es van confiar i van veure com en el darrer minut del temps reglamentari els locals remuntaven un avantatge de sis punts i forçaven la pròrroga que després acabarien guanyant.

El matx es preveia igualat i intens per tot el que es jugaven els dos equips, els locals gràcies a la seva superioritat en el rebot es van emportar el primer quart 20-16. En el segon període el conjunt mataroní va tancar més el rebot defensiu i es va col·locar a només dos punts (29-31).

A la represa la tònica va ser la mateixa, molt igualtat, molta defensa i sense que cap dels dos equips pogués marxar en el marcador. D’aquesta manera es va arribar al darrer minuts de joc amb el Platges guanyant de sis, però els grocs es van relaxar i van veure com el Sant Josep empatava el partit i forçava la pròrroga. En el temps extra es va repetir la història i després d’anar pel darrera el Sant Josep va anotar la cistella del triomf en el darrer atac del partit, després que el conjunt mataroní deixés capturar una rebot en atac als badalonins.

SANT JOSEP - PLATGES MATARÓ 78-76
PLATGES: Galdric Serra (10), David Garcia (12), Marc Forcada (10), David Romero (15), Ignasi Arinyo (11), Guillem Garcia (4), Llorenç Mons (6), Jordi Sanchez (4), Conrad Varela (4), Sergi Ventura.
MARCADOR: 20-16, 29-31, 49-48, 69-69, 78-76.