divendres, 12 d’abril del 2013

Sisena victòria consecutiva del femení del Platges

8 abril de 2013

El conjunt entrenat per Cèsar Aneas derrota 57-49 el Femení Sant Adrià en un partit de màxima rivalitat

Diumenge el femení del Platges rebia la visita del Sant Adrià en un partit de màxima rivalitat entre dos dels clubs pioners del bàsquet femení català. El Platges ja té un lloc assegurat a la final a quatre catalana, mentre que les del Besòs estan intentant arribar a la quarta plaça. Es preveia un partit molt igualat, i més després del que es va veure en el partit d’anada on el Platges va guanyar a Sant Adrià per només dos punts i després de dues pròrrogues. Però aquest cop la història va ser molt diferent, i l’equip mataroní va fer un partit molt seriós i va guanyar amb certa solvència 57-49, tot i que encara es va haver de patir una mica en el darrer quart.

Durant la primera part als dos equips els va costar anotar amb facilitat, aquest ritme baix en anotació beneficiava les visitants que van deixar anotar només 24 a les mataronines. Al descans es va arribar amb un baix 24 a 18 que deixava el partit obert de cara a la segona meitat.

A la represa el Platges va posar la directa anotant cistelles gairebé totes les seves jugadores i arribant a tenir un màxim avantatge de 19 punts. Al final del tercer quart el conjunt groc guanyava 42 a 25 i semblava encarrilar el triomf. Però el Sant Adrià no es va rendir, i en el darrer quart de mica en mica va anar retallant diferències, però les mataronins no es van deixar sorprendre i van acabar sumant la sisena victòria consecutiva en aquesta segona fase de la Copa Catalunya on encara no coneixen la derrota. Després d’aquesta victòria les mataronines continuen encapçalant la classificació empatades a victòries amb el Joventut Les Corts.

PLATGES MATARÓ - SANT ADRIÀ 57-49
PLATGES: Blanca Garcia (8), Cristina Pujol (11), Laia Flores (9), Núria Talavera (10), Olga Ruano (12) cinc inicial; Mariona Teixidó, Ariadna Pujol (7), Carolina del Santo.
MARCADOR: 13-8, 24-18, 42-25, 57-49.