dijous, 18 d’abril del 2013

El Platges perd 64-81 davant el quart classificat

15 abril de 2013

Quan només resten quatre jornades per acabar la fase regular el conjunt mataroní ho té molt complicat per evitar la promoció de descens

El Platges va perdre 64-81 a casa davant el Salt en un partit on els mataronins sempre van anar a remolc dels gironins. Els visitants gràcies aquest triomf es consoliden en quarta posició i tenen a tocar la fase d’ascens, mentre que el Platges, quan només queden quatre jornades de lliga per acabar la temporada regular, tenen molt poques opcions d’evitar la promoció de descens.

A la primera part, tot i anar sempre pel darrera en el marcador, el Platges continuava viu en el partit després de marxar al descans perdent només de quatre punts (37-41). Però a la represa l’encert des de la línia de tres de tots dos equips va decidir, el Platges només va anotar en tot el partit 6 triples de 26 intents, mentre que els gironins van acabar amb un 45% d’encert després d’anotar 14 de 31.

Al final derrota clara del Platges 64-81 davant un un equip que aspira a cotes més altes. Ara aquesta setmana l’equip groc visita la pista del Mollet B, un equip que té una victòria més que els mataronins. Una victòria donaria encara opcions d’evitar la promoció de descens restant tres jornades pel final.

PLATGES MATARÓ - CB SALT 64-81
PLATGES: Galdric Serra (4), Marc Forcada (6), David Romero (15), Ignasi Ariño (11), Llorenç Mons (8) cinc inicial; Conrad Varela (10), Sergi Ventura (3), Guillem Garcia (1), David Garcia (6), Jordi Sànchez, Sergi Puig.
MARCADOR: 13-16, 37-41, 52-61, 64-81.