dijous, 18 d’abril del 2013

El Platges de Mataró guanya 55-73 al Draft Gramenet

15 abril de 2013

Nova victòria del conjunt mataroní que continua liderant la classificació

Nova victòria del femení del Platges que continua invicte en tot el que portem de 2013. Aquest cop les mataronines van guanyar 55-73 a la pista del cuer del grup, el Draft Gramenet. Les mataronines són l’únic equip que encara no ha perdut en aquesta segona fase de la lliga i sembla que no tenen cap intenció de perdre en les tres jornades que resten per acabar el campionat.

El partit va començar amb un Gramenet combatiu que volia donar guerra, però Ariadna Pujol i Olga Ruano es van posar l’equip a l’esquena anotant els vint punts del seu equip en el primer quart (16-20). En el segon període el Platges va anar ampliant diferències fins al 28-39 amb el que es va arribar al descans.

A la represa les locals es van arribar a posar a només un punt (43-44), però el Platges va reaccionar i va tornar a posar terra de per mig en el darrer tram del tercer quart (44-56). En els deu últims minuts les mataronines van acabar de sentenciar el partit amb una extraordinària Ariadna Pujol que va acabar amb 26 punts.

DRAFT GRAMENET - PLATGES MATARÓ 55-73
PLATGES: Blanca Garcia (6), Laia Flores (13), Ariadna Pujol (26), Teresa Gómez, Olga Ruano (17) cinc inicial; Claudia Garcia, Mariona Teixidó, Cristina Pujol (5), Carolina del Santo (6).
MARCADOR: 16-20, 28-39, 44-56, 55-73