dimecres, 13 de març del 2013

Victòria davant un rival directe per la permanència

11 de marçde 2013

El conjunt mataroní va patir per guanyar 78-75 al Sant Adrià un partit que semblava tenir encarrilat al descans (44-27)

Important victòria del masculí del Platges de Mataró 78-75 davant un rival directe per la permanència com és el Sant Adrià. Els mataronins van haver de patir fins al final per sumar un nou triomf, en un partit que semblava que tenien controlat al descans quan guanyaven 44-27. Al final victòria ajustada del conjunt mataroní que suma dos punts importants i que agafa una mica d’aire a la classificació.

El matx ben aviat es va posar de cara, i tot no fer un gran joc el Platges va acabar el primer quart amb set punts d’avantatge (17-10). En el segon període l’equip groc va millorar les seves prestacions davant i va marxar al descans guanyant de 17 punts a un Sant Adrià desdibuixat.

A la represa el conjunt mataroní va sortir una mica relaxat i això ho va aprofitar l’equip del Besòs per retallar diferències. La defensa en zona visitant va dificultar l’atac del Platges que va arribar al darrer quart només guanyant de vuit (60-52). En el darrer període la tònica va continuar sent la mateixa, un Sant Adrià en ratxa i un Platges que no trobava la manera d’aturar l’atac rival i que va haver de patir un final ajustat per emportar-se aquesta valuosa victòria.

Aquesta setmana el conjunt mataroní té una sortida idònia a Blanes, on el Platges intentarà sumar una nova victòria davant el cuer de la categoria, el Muralla Òptica Blanes que fins ara només ha estat capaç de sumar tres victòries.

PLATGES MATARÓ - SANT ADRIÀ 78-75 PLATGES: Sergi Ventura (9), David Romero (15), David Garcia (5), Marc Forcada (11), Jordi Sànchez (6) cinc inicial; Conrad Varela (4), Llorenç Mons (14), Guillem Garcia (4), Galdric Serra (2), Sergi Puig (3).  MARCADOR: 17-10, 44-27, 60-52, 78-75.