dimecres, 13 de març del 2013

El femení del Platges continua amb pas ferm a la segona fase

El conjunt mataroní va derrotar 87-64 un CB Igualada que va aguantar fins al descans

11 de març de 2013

Tercera partit i tercera victòria consecutiva del femení del Platges de Mataró a la segona fase de la Copa Catalunya, aquest cop 87-64 davant l’Igualada, quart classificat. Amb aquest nou triomf el conjunt mataroní continua amb pas ferm per acabar aquesta segona fase entre els quatre primers i disputar la Final a 4.

El conjunt mataroní com és habitual va sortir per feina i ben aviat va obrir escletxa en el marcador (17-6). Tot i això, les visitants van reaccionar en els darrers minuts del primer quart i van acabar el quart a només quatre punts (22-18). En el segon període la igualtat va ser màxima i als dos equips els hi costava veure cistella amb facilitat, aquest ritme baix d’anotació beneficiava les visitants que fins i tot van poder retallar dos punts l’avantatge de les locals (35-33).

A la represa el conjunt entrenat per Cèsar Aneas va sortir disposat a emportar-se la victòria, i amb una Ariadna Pujol molt inspirada, i a l’encert des del tir exterior de Laia Flores i Cristina Pujol, el Platges va arribar al darrer quart amb 10 punts d’avantatge (59-49). En el darrer període el conjunt mataroní no es va deixar anar i va continuar ampliant diferències fins al 87-64 final davant un Igualada entregat. Menció especial per a la jugadora del Platges Olga Ruano que va acabar amb 26 punts i 35 de valoració.

PLATGES MATARÓ - CB IGUALADA 87-64
PLATGES: Laia Flores (13), Blanca Garcia (7), Ariadna Pujol (18), Núria Talavera (14), Olga Ruano (26) cinc inicial; Teresa Gómez, Clàudia Garcia (2), Mariona Teixidó (2), Cristina Pujol (3), Carolina del Santo (2), Marta Jou.
MARCADOR: 22-18, 35-33, 59-49, 87-64.