dijous, 14 de març del 2013

Quintet ideal Copa Catalunya. 2a fase J3




publicat per
12 de març de 2013

Ariadna Pujol (Platges de Mataró): 32 VAL. 18 punts, 7 rebots, 6 assistències, 6 recuperacions. Partit completíssim de la jugadora del Mataró, que va exercir de líder per ajudar el seu equip a aconseguir el triomf contra l’Igualada. En un tercer quart magnífic, en què va fer de tot, anotar, assistir, recuperar, etc. la mataronina guiaria el Platges cap a la victòria, distanciant l’Igualada en el marge necessari per trencar el partit. Jugant, però també fent jugar, Ari Pujol va encarregar-se de fer millors a les seves companyes per acabar d’assegurar un triomf molt important.

Sònia Pascual (Món Fisioteràpia Viladecans): 23 VAL. 20 punts, 8 rebots, 9 faltes rebudes. Actuació decisiva de la jugadora del Viladecans, que amb la seva velocitat va contagiar les seves companyes i portar el partit al ritme que els feia falta per derrotar el Sant Adrià. Amb 5 punts importants abans del descans, a la segona part imprimiria un ritme vertiginós en transició que donaria bàsquets importants a les del Baix Llobregat, però també apareixeria en el moment clau quan, amb empat a 67, feia el bàsquet de la victòria al darrer minut de partit.

Aitana Ortiz (CB Cornellà): 28 VAL. 20 punts, 15 rebots, 3 assistències, 4 faltes rebudes. Excepcional partit de l’aler del CB Cornellà que va conduir el seu equip a la victòria. Amb un canell afinadíssim va aconseguir 4 triples, 3 d’ells de manera consecutiva al segon període, i un quart per enterrar a Lluïsos al tercer parcial. El seu gran nivell d’encert la va portar fins els 20 punts, però el gran treball en el rebot (15 captures) li va permetre acabar amb un excepcional 28 de valoració i sumar un triomf vital per l’equip.

Eliana Soriano (Joventut Les Corts): 25 VAL. 22 punts, 12 rebots, 7 faltes rebudes. Gran partit de la barcelonina en la victòria èpica del seu equip a Reus, on van fer falta 3 pròrrogues per resoldre el guanyador. Soriano va liderar el seu equip sota la pintura davant el potent joc interior reusenc, i durant tot el partit i les pròrrogues va aportar punts (22) crucials per acostar l’equip a la victòria i rebots (12) vitals, especialment a la segona pròrroga, per mantenir la possessió i poder forçar un tercer temps extra que seria definitiu.

Olga Ruano (Platges de Mataró): 32 VAL. 26 punts, 9 rebots, 5 faltes rebudes. Com de costum, la seva superioritat física va permetre a Olga Ruano completar una nova bona actuació, que la va convertir en la màxima anotadora del partit. Amb un gran segon quart on es va menjar les interiors de l’Igualada, Ruano arribava al descans ja amb uns números sensacionals, però a les acaballes del matx va seguir al seu ritme per acabar amb 26 punts i 9 rebots, una exhibició espectacular que li val una nova presència al quintet ideal.