dimecres, 6 de març del 2013

Quintet ideal Copa Catalunya. 2a fase J2




publicat per
http://www.esportfemeni.com
5 de març de 2013

Blanca Garcia (Platges de Mataró): 24 VAL. 18 punts, 5 rebots, 7 faltes rebudes. Va ser el timó del seu equip una jornada més amb un partit molt complet en totes les facetes. El seu desequilibri en l’u contra u va castigar severament el Draft (li va haver de fer 7 faltes) i el seu encert des de fora dels 6,25 (4/7 en triples) va ajudar al Mataró a desenganxar-se i manar amb comoditat. Els seus tirs i penetracions li van donar 18 punts, però a més va col·laborar al domini del ritme del partit amb 5 rebots i va repartir 3 assistències per un 24 de valoració.

Carlota Carner (Depimés CB Igualada): 21 VAL. 15 punts, 9 rebots, 4 faltes rebudes. Actuació molt completa de la jove jugadora de l’Igualada, que va aprofitar els minuts que va estar en pista per anotar punts importants pel seu equip, amb un notable percentatge d’encert, i agafar rebots decisius, 4 d’ells en atac. Al final, gairebé dobles figures i un partit destacat que va ajudar al seu equip a aconseguir la victòria.

Maria Moreno (SR Lima-Horta): 17 VAL. 14 punts, 8 rebots, 6 faltes rebudes. La jugadora del Lima va tornar a ser clau el dia que s’enfrontava a l’equip on havia jugat les dues darreres temporades. Apareixent en moments importants del partit, primer empataria el matx abans del descans amb dues accions de mèrit, i també a la segona meitat, marcant la diferència entre les defensores rivals quan l’equip la necessitava. Al final, nova victòria i el Lima que segueix en la lluita per la Final a 4.

Nerea Garmendia (Joventut Les Corts): 25 VAL. 24 punts, 5 rebots, 4 faltes rebudes. Una estelar arrencada en el seu partit contra el Femení Sant Adrià va ser fonamental per tal que el seu equip retrobés el seu millor joc. Nerea Garmendia va ser l’autora de 14 dels 19 punts que el seu equip va anotar al primer període, trobant sempre el forat des d’on llençar a cistella amb comoditat. Tot i passar més minuts del compte a la banqueta, al darrer quart tornaria a aparèixer per acabar d’assegurar la victòria i segellar una gran actuació individual.

Maguette Sarr (Reus Deportiu): 47 VAL. 22 punts, 21 rebots, 4 faltes rebudes. L’africana del Reus Deportiu és una força de la natura i el SESE va patir en primera persona la seva capacitat d’anotació i rebot a prop del cèrcol. Amb el seu gran control del rebot (21 captures) el Reus pot jugar al què més li agrada, sortir al contraatac, i trobar punts en accions ràpides. A més, va estar molt precisa a l’hora de rebre la pilota prop de la cistella, per anotar en un alt percentatge i arribar als 22 punts, completant unes dobles figures d’escàndol que la porten a un 47 de valoració.