dimarts, 5 de març del 2013

El femení del Platges, supera amb claredat al Draf Gramenet

Aquesta tarda a la pista de “la Gàbia” les noies del Platges de Mataró, han superat amb solvència per 69 a 52, al sempre difícil equip del Draf Gramenet, que hi ha posat voluntat i lluita, però no han estat antídots suficients per doblegar a un equip com el Platges que cada cop es veu més a prop de poder conquerir el seu objectiu de poder disputar una nova final a quatre.
L’inici del partit ha estat disputat per ambdós equips amb accions ràpides d’atac i on les nostres s’han mostrat molt més resolutives marxant ràpidament en el marcador amb un 11 a 2 en el minut 5 de partit, diferència que s’ha anat mantenint al llarg de tot el partit, 18 a 10 en el primer quart i 31 a 23 a la mitja part. A la represa, les de Santa Coloma ha semblat que reaccionaven i que podrien escurçar diferències, però un parell de triples de Blanca Garcia, seguides d’unes penetracions sota cistella, tornava a posar terra de mig en el marcador, arribant-se a la fi del tercer parcial amb un clar 49 a 35 que ha semblat deixar tocat a l’equip visitant que poc més ha pogut fer en el darrer tram de partit.