dimarts, 5 de març del 2013

El Santa Coloma pletòric supera a un fluix Platges

Dissabte el Platges de Mataró masculí visitava la pista del segon classificat de la competició, el Santa Coloma de Gramenet, equip molt compensat en el seu joc interior i exterior i ho va demostrar sense pietat davant un Mataró en les seves hores més baixes.
L’inici del partit va ser esperançador pels homes de Quique Spà, que semblava que podien mantenir a ratlla als colomencs amb una defensa zonal que dificultava el seu potent joc interior, aconseguint arribar al final del primer quart amb una diferencia de 23 a 17, però en el segon quart els homes de perímetre locals van massacra la defensa en zona amb constants llançaments de tres punts (14 de 30 en total) i afegit la ineficàcia anotadora en atac dels nostres (6 punts en aquest quart), donaven com a resultat una diferència ja insalvable a la mitja part, doblant-nos el marcador 46 a 23.
A la represa l’equip ho va intentar, pressionant als locals en defensa, recuperant algunes pilotes per aconseguir cistelles més fàcils, però en una acció atacant Paco Hernández, dels pocs inspirats en aquest partit, sofria una greu lesió i deixava a l’equip orfe i fred i amb ganes d’acabar un encontra ja massa complicat i amb un greu peatge satisfet, com es la pèrdua d’un dels seus jugadors referents i amb el dubta de quan podrà tornar el capità a estar amb el seu equip, s’arribava a la fi del partit amb un clar 90 a 62.
Ara li toca a l’equip refer-se d’aquesta derrota, que podria entrar dins la lògica dels resultats, i encarar el tram final del campionat amb il•lusió per aconseguir un mínim de 5 victòries, que podria donar el passaport per continuar a Copa Catalunya la propera temporada i una d’aquestes victòries, hauria de ser el proper partit al Palau davant un rival directe com el Sant Adrià.