dijous, 21 de març del 2013

El Platges perd a la pista del cuer

18 de març de 2013

El conjunt mataroní continua molt irregular i perd 81-72 a Blanes davant un equip que va sumar el seu quart triomf de la temporada

El Platges de Mataró contra tot pronòstic va perdre a Blanes 82-71 davant el cuer de la categoria, un equip que fins ara només havia sumat tres victòries en tot el que portem de lliga. A priori aquesta era una bona oportunitat per sumar un nou triomf i escalar llocs a la classificació, però després de fer una bona primera part, un nefast tercer quart on es va encaixar un parcial de 17-8 va condemnar a l’equip groc.

La primera meitat va ser molt igualada amb els dos equips anotant amb facilitat i amb moltes alternances en el marcador. Al descans el resultat de l'electrònic era de 40-41 a favor del Platges. A la represa tot feia pensar que el conjunt mataroní acabaria emportant-se el gat a l’aigua davant el cuer de la categoria, però els mataronins en el tercer quart van estar molt erràtics en el tir exterior i el Blanes ho va aprofitar per acabar el període amb 8 punts d’avantatge gràcies a la seva superioritat en el joc interior (57-49).

En el darrer quart els locals no es van deixar sorprendre i van acabar guanyant amb autoritat un Platges de Mataró que troba a faltar la figura del seu capità Paco Hernàndez. Ara, aquesta setmana, l’equip groc intentarà reaccionar sumant una victòria al Palau Josep Mora, però no serà gens fàcil, ja que el pròxim rival és el Montgat, segon classificat de la lliga.

CB BLANES - PLATGES MATARÓ 82-71
PLATGES: Sergi Ventura (5), Llorenç Mons (15), David Romero (7), David Garcia (6), Conrad Varela (1) cinc inicial; Ignasi Ariño (17), Marc Forcada (16), Galdric Serra (3), Jordi Sànchez, Sergi Puig (2).
MARCADOR: 19-19, 40-41, 57-49, 81-72.