dijous, 21 de març del 2013

El femení del Platges ja és segon en solitari

El conjunt entrenat per Cèsar Aneas va superar 40-60 el Lima Horta de Barcelona amb qui fins ara compartia la segona posició

18 març 2013

El femení del Platges de Mataró continua intractable i aquesta setmana va derrotar 40-60 el Lima Horta, equip amb qui fins ara compartia la segona posició a la classificació. Les mataronines setmana rere setmana continuen creixent i si no passa res estrany estan cridades a jugar la final del Top-4 davant el Joventut Les Corts.

Les grogues ben aviat es van posar per davant en el marcador i al final del primer quart ja guanyaven 10 a 16. En el segon període la igualtat va ser màxima i l’anotació va ser molt baixa arribant-se la descans amb un 18 a 25 a favor de les grogues.

A la represa el conjunt mataroní va posar la directa i amb un parcial de 15-21 va arribar al darrer període  amb un còmode avantatge de 13 punts. En els últims deu minuts de joc la superioritat mataronina encara va ser més evident i les noies entrenades per Cèsar Aneas van ampliar diferències fins arribar al 40-60 final. En definitiva victòria còmoda del Platges de Mataró en un partit que es preveia complicat, però que va demostrar un cop més que el conjunt mataroní ara mateix no té rival ni sostre.

LIMA HORTA - PLATGES MATARÓ 40-60
PLATGES: Blanca Garcia (8), Laia Flores (11), Ariadna Pujol (15), Olga Ruano (16), Teresa Gómez cinc inicial; Cristina Pujol, Núria Talavera (9), Carolina del Santo (1).
MARCADOR: 10-16, 18-25, 33- 46, 40-60.