dimecres, 20 de març del 2013

El femení del Platges de Mataró s'imposa a un rival directe

18 de març de 2013

Gran resultat de les mataronines a la pista del Lima Horta: 40-60; l'equip ja és segon en solitari

El femení del Platges de Mataró segueix en un estat de forma envejable en aquest 2013. El conjunt que dirigeix César Aneas va imposar-se el cap de setmana passat al Lima Horta per 40-60 en un partit vital per assegurar com a mínim la segona posició a la Segona Fase de la Copa Catalunya. Els dos equips estaven empatats a victòries fins l'enfrontament entre ells, on el Platges es va mostrar superior des d'un primer moment i va acabar sumant un nou triomf en aquesta fase. De moment, l'equip segueix invicte a un sol triomf del Joventut Les Corts, primer classificat.

El matx va estar marcat per un inici fulgurant de les unionistes, que van anotar ràpidament en els primers compassos de partit amb un triple només començar. Això va facilitar les coses en el primer període, que va acabar amb victòria mataronina per 10-16. L'equip va saber mantenir ferma la defensa en el segon quart i marxava al descans amb set punts d'avantatge en el marcador. Amb 18-25, les unionistes van sentenciar el matx amb 21 punts en el tercer període i una bona defensa general (31 rebots, 12 recuperacions en tot el partit) per obrir el marcador amb 13 punts d'avantatge. En el darrer període, amb tot dat i beneït, les mataronines van seguir ampliant la diferència fins acabar guanyant 40-60, un resultat important per ser segones en solitari i deixar el cinquè classificat (fora de la final a quatre) a cinc victòries de distància.

Ariadna Pujol i Olga Ruano (15 i 16 punts respectivament i 22 i 17 en valoracions) van ser les líders d'un equip que porta un segon tram de temporada espectacular amb ple de victòries. L'equip no perd des de principis de desembre davant el Joventut Les Corts. Des de llavors, ple de victòries inclosa la final de la Copa Federació davant el conjunt barceloní precisament.