dimecres, 20 de març del 2013

El Platges de Mataró perd amb el cuer

18 de març de 2013

Mal partit dels mataronins a Blanes davant un rival que només havia guanyat tres partits; derrota per 81-72

El Platges de Mataró va perdre aquest cap de setmana un partit que no podia deixar escapar davant el cuer de la categoria, el Blanes. El desplaçament dels mataronins havia de ser senzill, ja que el rival només havia guanyat tres partits en tota la temporada. Però els de Quique Spà van caure derrotats per 81-72 contra pronòstic. Els mataronins, que no van comptar amb Paco Hernàndez, van començar amb bon peu el partit, tant en el tir de tres (vuit encerts en total, com en el ritme anotador. Els mataronins no s'escapaven en el marcador però sí tenien avantatge al descans: 40-41.

En la represa tot el treball ofensiu aconseguit en la primera part va acabar en no res, i de la mitjana de més de vint punts entre els dos períodes inicials es va passar a només vuit en el tercer quart. Això ho va aprofitar el Blanes per capgirar el marcador i col·locar-se vuit per sobre en el tercer quart. Aquesta diferència ja no la deixarien escapar en un darrer període (24-23) que només va servir per consumar l'ensopegada a la pista del darrer classificat.  El bon paper de Llorenç Mons, Natxo Ariño i Marc Forcada (15, 16 i 17 punts respectivament) no va ser suficient per tombar el Blanes.