divendres, 22 de març del 2013

El Platges pateix una crisi de confiança




publicat per
http://mataroradio.cat
20 de març de 2012
Marc Mayola


El Platges de Mataró és un equip sense l’energia moral necessària per aixecar partits i situacions adverses. Així ho creu el seu entrenador, Quique Spà. La derrota a la pista del cuer, el Blanes, és un revés important a les esperances de salvació de l’equip mataroní.
Més enllà dels resultats, les sensacions que ofereix el Platges són molt dolentes. La dinàmica de l’equip, que ara mateix sembla en caiguda lliure, no convida a l’optimisme. El seu entrenador, Quique Spà, és conscient de la baixa moral dels jugadors i de la facilitat que tenen per desanimar-se quan els partits es torcen.
La derrota a la pista del Blanes per 81 a 72 ha deixat tocat el conjunt mataroní. Els de La Selva només havien guanyat tres partits, però van superar el Platges en determinació i intensitat. Un parcial de 15 a 0 en el tercer quart va trencar el partit. No és la primera vegada que el Mataró encaixa parcials així de sagnants. Quique Spà lamenta l’absència de resposta.
Els jugadors són conscients que cal rebel•lar-se contra aquesta situació i buscar solucions ràpides per tal de salvar la temporada. De totes maneres, el rival del proper cap de setmana, el Montgat, no sembla el més apropiat per canviar el signe de la temporada.
Quique Spà creu que han d’afrontar el partit amb la tranquil•litat de qui no té res a perdre. El tècnic local traspassa tot el favoritisme al Montgat i espera que el partit serveixi per recuperar sensacions positives.
L’equip femení del Platges, per la seva part, continua amb pas ferm i manté intactes les seves opcions d’ascens, després de superar sense contemplacions el Santa Rosa Lima Horta per 40 a 60. El tècnic de les mataronines, César Aneas, destaca el bon nivell defensiu del seu equip.
El Platges, amb un balanç acumulat de 10 victòries i 2 derrotes, rep aquest cap de setmana el Reus, que suma sis victòries menys. Aneas treballa els sistemes ofensius per fer front a la defensa zonal que preveu del conjunt del Baix Camp. De la mateixa manera, no descarta utilitzar ell la zona davant un rival que destaca pel seu poder en el joc interior.
El Platges segueix a una victòria del líder, el Joventut Les Corts.