divendres, 1 de març del 2013

El Platges deixa escapar la victòria davant el Barberà

25 de febrer de 2013

Tot i fer un bon partit en línies generals el conjunt mataroní va veure com el Barberà s’emportava la victòria 83-89 en els darrers instants de joc

Sense cap mena de dubte aquesta no està sent la temporada del masculí del Platges de Mataró que aquesta setmana va perdre 83-89 al Palau Josep Mora davant el Barberà. El conjunt mataroní arribava al matx amb la baixa per lesió d’Ignasi Ariño, i amb els dubtes de si Paco Hernàndez i David Garcia estarien per jugar després d’haver estat baixa tota la setmana per malaltia, al final tots dos van poder jugar uns minutets, però no van poder rendir en les mateixes condicions que ho fan sempre. Tot i això, els mataronins van fer un bon partit, sobretot en l’apartat anotador, però quan semblava que la victòria estava a la butxaca, en els darrers minuts una sèrie d’imprecisions locals van donar vida al Barberà, que no va desaprofitar l’ocasió i amb un encertat Àlex López va capgirar el marcador i es va emportar la victòria.

De l’actuació dels grocs hem de destacar els 27 punts de David Romero i els 23 de Marc Forcada que de mica en mica s’ha anat recuperant de la greu lesió que va patir al tram final de la temporada passada, i que cada cop se sembla més al jugador determinant i de caràcter que és.

Després d’aquesta derrota i la de la setmana passada davant El Masnou, el conjunt mataroní torna a fer un pas enrere a la classificació i trenca la bona ratxa de resultats que portava des que havia començat el 2013. Ara la setmana vinent l’equip entrenat per Quique Spà intentarà capgirar la situació buscant la victòria a Santa Coloma de Gramenet, guanyant a la pista del tercer classificat.

PLATGES MATARÓ – BARBERÀ 83-89
PLATGES: Sergi Ventura (7), Llorenç Mons (6), Guillem Garcia (9), David Romero (27), Marc Forcada (23), cinc inicial; Paco Hernàndez (1), Conrad Varela (4), David Garcia (3), Jordi Sànchez (3), Galdric Serra.
MARCADOR: 20-22, 40-36, 60-56, 83-89.