divendres, 1 de març del 2013

El femení del Platges comença amb victòria la segona fase

25 de febrer de 2013

El conjunt mataroní es va imposar 62-65 al Femení Sant Adrià en un partit que va necessitar de dues pròrrogues per conèixer el guanyador

El femení del Platges de Mataró ha començat amb bon peu la segona fase de la Copa Catalunya, derrotant 62-65 el Femení Sant Adrià en un matx que no es va decidir fins a la segona pròrroga.

Partit de màxima rivalitat i de màxima igualtat que es va veure a Sant Adrià del Besòs entre dos dels grans dominadors del bàsquet català femení de base dels darrers anys. Les locals van sortir en tromba i van sorprendre un Platges que no podia fer res davant l’eficàcia de les de casa de cara a cistella. Al final del primer quart les grogues perdien d’onze punts (22-11). En el segon quart el conjunt mataroní, gràcies als punts i a la direcció de joc de Laia Flores, i als triples de Cristina Pujol va donar la volta la marcador, marxant al descans amb cinc punts d’avantatge (28-33).

A la represa el Sant Adrià va pujar la seva intensitat defensiva davant un Platges que li va costar trobar cistella i que va veure com les locals es tornaven a posar per davant en el marcador. Tot i això, l’equip groc va reaccionar i va agafar un petit avantatge de cinc punts (44-49) en els darrers instants de joc. Però en els darrers minuts les locals van empatar el matx i van enviar el partit a la pròrroga. En el primer temps extra el matx es va travar molt, a més el Platges va perdre per lesió Ariadna Pujol i anotar una cistella costava un món. Semblava que la victòria seria per les de casa, però un immens rebot ofensiu d’Olga Ruano i la posterior cistella d’aquesta tornava a portar el partit a una altra pròrroga.

En els darrers cinc minuts el matx es va convertir en un estira i arronsa, les de casa van tenir la victòria a l’abast, però una cistella d’Olga Ruano i dos tirs lliures de Laia Flores en el darrer atac groc van donar la victòria al conjunt mataroní entrenat per Cèsar Aneas.

FEMENÍ SANT ADRIÀ – PLATGES MATARÓ 62-65
PLATGES: Blanca Garcia (1), Laia Flores (20), Ariadna Pujol (11), Núria Talavera (2), Olga Ruano (12) cinc inicial; Cristina Pujol (17), Carolina del Santo (2).
MARCADOR: 20-11, 28-33, 42-39, 49-49, 55-55, 62-65