dimarts, 12 de març del 2013

El Platges de Mataró guanya el Sant Adrià

11 de març de 2013

Els mataronins s'imposen 78-75 i obren escletxa respecte els tres últims classificats

El Platges de Mataró va sumar dissabte una important victòria davant el Sant Adrià que li permet seguir lluitant per escapar de la zona de promoció de descens de categoria. Els mataronins, després dels mals resultats de les darreres jornades, van imposar-se 78-75 a un rival complicat davant el qual es van adormir en el tram final de partit, fet que gairebé els hi costa la victòria. David Romero i Marc Forcada, amb 15 i 11 punts cadascú i 20 de valoració en ambdós casos, van ser els més destacats d'un equip que es troba actualment quart per la cua amb dues victòries més que el tercer per darrera i empatat amb el Sant Andreu Natzaret.

El partit va començar bé pels interessos dels mataronins, que es van mostrar molt més eficaços de cara a cistella i van començar a treure avantatges importants en el marcador. El primer quart servia per escapar-se 17-10, mentre que el segon l'avantatge es va ampliar en deu punts i a la mitja part els mataronins ja guanyaven de disset: 44-27. Però el conjunt de Quique Spà és especialista en complicar-se partits que té encarrilats en la primera part, i dissabte no va ser una excepció. Els mataronins es van relaxar, segurament pensant que ja ho tenien tot fet, i mica en mica el Sant Adrià es va acostar al marcador. Va retallar nou punts en el tercer període, i en l'últim quart es va viure un final ajustat que no va anar més enllà. Finalment, victòria més soferta del que havia de ser pel Platges de Mataró per 78-75.

El proper compromís a la pista del Blanes serà providencial. El rival dels mataronins és cuer de la categoria i no es pot fallar per intentar començar a escalar més posicions a la taula classificatòria.