dimarts, 26 de març del 2013

El Platges cau tot i fer un bon partit




publicat per
http://mataroradio.cat
25 de març de 2013
Anna Gual

Derrota del Platges de Mataró, tot i fer un bon partit. L’equip va caure davant el segon classificat de lliga, un Montgat que aspira a l’ascens aquest any, per un ajustat 96 a 101. Un resultat final ajustat, que va ser de fet, la tònica de tot el partit. L’equip mataroní va mostrar-se molt regular durant els 4 parcials mantenint les opcions de victòria fins al final. La iniciativa en el marcador es va anar alternant al llarg de tot el partit, al final però, al Platges li va faltar un punt d’encert, mentre que la efectivitat en el tir exterior del rival va donar la victòria als visitants. El tècnic del Platges explica els detalls del partit, alhora que anima a l’equip a seguir amb aquesta línia de treball.
Aquest derrota complica la vida als mataronins, que hauran de lluitar fins al final de la competició per la permanència en aquesta categoria del bàsquet català. Tot i la derrota d’aquest cap de setmana el tècnic es mostra satisfet però amb l’actitud i la regularitat mostrada pel seu equip aquest cap de setmana. Una actitud necessària perquè l’equip pugui sortir del pou i comenci a guanyar partits tant aviat com sigui possible. Cal destacar d’aquest partit els 21 punts de Llorenç Mons o els 11 rebots de Marc Forcada, una jornada més determinants pel Platges.
Pel que fa en bàsquet femení, lideratge i nova victòria per l’equip de César Aneas. L’equip mataroní es posa líder, empatat a punts amb el Joventut les Corts, després d’imposar-se aquest cap de setmana al Reus per 73 a 43. Les mataronines van fer bona la victòria de dissabte després de la derrota del seu màxim rival el Joventut les corts i es posen líders per primera vegada.