dimecres, 27 de març del 2013

Quintet ideal Copa Catalunya. 2a fase J5




publicat per
http://www.esportfemeni.com
26 de març de 2013

Blanca Garcia (Platges de Mataró): 15 VAL. 13 punts, 2 rebots, 5 assistències, 4 faltes rebudes. El Mataró va jugar una primera part senzillament espectacular, amb totes les jugadores rendint a un nivell altíssim, i una de les que més va destacar i va tenir incidència directa en el recital del seu equip va ser Blanca Garcia, autora de 3 triples que van ensorrar la zona plantejada pel Reus. A més, el ritme de joc mataroní, la velocitat en la circulació de la pilota i el desequilibri en l’u contra u de jugadores com Garcia va regalar als aficionats del Josep Mora un primer temps per al record. La seva participació en més facetes com en la d’assistent (5 passades de bàsquet) li van fer sumar 15 de valoració.

Alba Cabré (Arenys Bàsquet): 24 VAL. 13 punts, 7 rebots, 4 assistències. Lideratge important de la jugadora de l’Arenys en els moments clau del partit contra Lluïsos, contribuint a una victòria important i necessària, per un Arenys que tot i estar en posicions de play-out, comença a veure factible poder sortir d’aquesta zona compromesa. Amb molt d’encert en el tir, i seguretat en totes les facetes del joc, l’escorta de l’Arenys va ser la millor del seu equip i va acabar decidint a favor de les verd-i-blanques contra un rival directe.

Míriam Gelabert (GEiEG Bufet Mèdic): 32 VAL. 22 punts, 13 rebots, 3 recuperacions. Partit completíssim i de mèrit de la jugadora del GEiEG, que va ser la més destacada de la còmoda victòria del seu equip contra l’Olesa. Contribuint al decisiu parcial de 20-0 que va encadenar el seu equip, també havia ajudat prèviament al primer període en obrir les primeres escletxes, destacant a més a més, el seu paper en defensa, amb 13 rebots, unes dobles figures a les que normalment no està abonada.

Sandra Segura (Lluïsos de Gràcia): 34 VAL. 30 punts, 4 rebots, 10 faltes rebudes. La millor jugadora de la jornada no va poder aconseguir la victòria pel seu equip, però tot i això la seva presència al 5 ideal és més que merescuda. Autora de més de la meitat dels punts del seu equip (30/54), va tirar del carro una setmana més per mantenir Lluïsos viu en el partit, però al final, els seus increïbles números no es van poder traduir en victòria. Sigui com sigui, les jugadores de l’Arenys no van tenir manera d’aturar-la i l’única manera de compensar el seu brillant partit en atac va ser posar una marxa més col·lectivament a l’altre cantó.

Mireia Monleón (SESE): 27 VAL. 21 punts, 11 rebots, 7 faltes rebudes. Enèsim partit de dobles figures d’una Monleón que és el pilar d’un SESE que està fent una temporada impecable en el seu retorn a Copa. La notable victòria contra el Sant Adrià, que el fa escalar posicions, té la pivot blava com a principal protagonista, i és que una vegada més va tirar del carro amb un nivell d’encert altíssim (8/11 en TC) per enfilar-se fins els 21 punts. Va marcar la pauta del partit gràcies a la seva incidència en cada atac, però també va destacar capturant fins a 4 rebots ofensius per castigar les adrianenques i 7 més en defensa per acabar amb un total d’11 i amb la sensació de ser la gran dominadora del partit.